Job Description
Responsible For Maintaining The Cleanliness Of Rooms, Toilets & Property, Servicing Guest Rooms And Pickup The Luggage. . 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Housekeeping Helper Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hotel Raj Garden will provide a salary in the range of 6000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hotel Raj Garden expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hotel Raj Garden does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Hotel Raj Garden expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hotel Raj Garden, Near Ramdham, Ajmer Road, Pushkar, Ajmer -305022, Rajasthan..
8. What are the timings of this job?
Ans. Hotel Raj Garden expects the candidate to work for the following hours: 07:30 AM - 07:30 PM ( DAY SHIFT) / 07:30 PM - 0+:00 AM (NIGH SHIFT) | All week days
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Housekeeping Helper position is now open for candidates interested in the Housekeeping Jobs sector. This role in Ajmer offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Housekeeping Jobs is a plus.
