Menu

Housekeeping Helper

Location: Mumbai, Maharashtra

Category: Housekeeping Jobs

Responsible For Maintaining The Cleanliness, Bathroom Cleaning , Salon Cleaning , Dusting , Jhadoo Pocha.

More info about this Housekeeping Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Esthetique Classic will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Esthetique Classic expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Esthetique Classic does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Wodehouse road, colaba.

8. What are the timings of this job?

Ans. Esthetique Classic expects the candidate to work for the following hours: 10 : 00am - 8:30pm

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website