Housekeeping Manager
Supervise Housekeeping Staff Team And Allot Work To Them. Coordinate With Clients. Basic Excel
More info about this Housekeeping Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tarun Goyal will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tarun Goyal expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tarun Goyal expects the candidate to have the following skills: Basic excel.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: In navrangpura, near Navrangpura Post Office Area.
8. What are the timings of this job?
Ans. Tarun Goyal expects the candidate to work for the following hours: With Stay , 24 hours