Job Description
More info about this Housekeeping Officer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Thakur Housekeeping will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Thakur Housekeeping expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Thakur Housekeeping does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Head office : Nasik Road near birco hospital ke pass office please document WhatsApp per bhejo.
8. What are the timings of this job?
Ans. Thakur Housekeeping expects the candidate to work for the following hours: 08:00 am - 7:30pm | Monday to Sunday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Housekeeping Officer position is now open for candidates interested in the Housekeeping Jobs sector. This role in Nashik offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Housekeeping Jobs is a plus.
