Job Description
Rs. 18000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Marathahalli ORR
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
We Required Good Candidates For Feild Work And With Two Wheeler. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about Housekeeping Officer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ESTEEM MANPOWER SOLUTIONS will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ESTEEM MANPOWER SOLUTIONS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ESTEEM MANPOWER SOLUTIONS does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. ESTEEM MANPOWER SOLUTIONS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Esteem Manpower solutions.
8. What are the timings of this job?
Ans. ESTEEM MANPOWER SOLUTIONS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Housekeeping Officer position is now open for candidates interested in the Data Entry Jobs sector. This role in Bangalore offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Data Entry Jobs is a plus.
