Job Description
More info about this Housekeeping Officer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Curefoods India PVT limited will provide a salary in the range of 12000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Curefoods India PVT limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Curefoods India PVT limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Curefoods India PVT limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Maverix Platform Pvt Ltd. Plot No. 35, Ground Floor, Vijay Transtech, Sangharsh Nagar, Near Sangharsh Nagar Bus stop.Chandivali Farm Road Mumbai 400 072, Maharashtra, India.
8. What are the timings of this job?
Ans. Curefoods India PVT limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Housekeeping Officer position is now open for candidates interested in the Housekeeping Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Housekeeping Jobs is a plus.
