Job Description
Cleaning Aur Dusting Karna Hai Gym Mein. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Housekeeping Staff Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SPORTSFIT BY MS DHONI GYM will provide a salary in the range of 8000 INR to +500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SPORTSFIT BY MS DHONI GYM expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SPORTSFIT BY MS DHONI GYM does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. SPORTSFIT BY MS DHONI GYM expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 65 A, Rajpur Rd, Bhel Chowk, Ravindrapuri, Hathibarkala Salwala, Dehradun, Uttarakhand 852218.
8. What are the timings of this job?
Ans. SPORTSFIT BY MS DHONI GYM expects the candidate to work for the following hours: 06:00 AM - 02:00PM | 02:00 PM - 10:00PM Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Housekeeping Staff position is now open for candidates interested in the Housekeeping Jobs sector. This role in Uttarakhand offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Housekeeping Jobs is a plus.
