Job Description
More info about this Housekeeping Staff Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Platinum Studio50 will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Platinum Studio50 expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Platinum Studio50 does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. The Platinum Studio50 expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jattragachi, Jattragachi Road, Eco Turism Park Gate No 1, New Town, Kolkata 700156 - Land Mark - Opposite WESTIN (Police Phari Bus Stop).
8. What are the timings of this job?
Ans. The Platinum Studio50 expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Housekeeping Staff position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Kolkata offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
