Job Description
₹+T–₹11T a month
Full–time
Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai. Hotel Room Ki Proper Saaf Safai And Hotel Room Service Chahiye. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Housekeeping Staff Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Angel Pink Hotel will provide a salary in the range of +000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Angel Pink Hotel expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Angel Pink Hotel does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Angel Pink Hotel expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vasundhara, INDIRAPURAM, Kaushambi.
8. What are the timings of this job?
Ans. Angel Pink Hotel expects the candidate to work for the following hours: 8 to 8 or + to +
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Housekeeping Staff position is now open for candidates interested in the Housekeeping Jobs sector. This role in Uttar Pradesh offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Housekeeping Jobs is a plus.
