Job Description
More info about this Housekeeping Staff Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nivys Resto Cafe will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nivys Resto Cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nivys Resto Cafe does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nivys resto cafe and garden centre.
8. What are the timings of this job?
Ans. Nivys Resto Cafe expects the candidate to work for the following hours: 10 AM | weekday off
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Housekeeping Staff position is now open for candidates interested in the Housekeeping Jobs sector. This role in Bangalore offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Housekeeping Jobs is a plus.
