Job Description
More info about this Housekeeping Staff Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree Kismat Kathiyawadi Restaurant will provide a salary in the range of 5000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree Kismat Kathiyawadi Restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree Kismat Kathiyawadi Restaurant does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Amit Nagar Circle, Vip Road Vadodara,3+0007.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shree Kismat Kathiyawadi Restaurant expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Housekeeping Staff position is now open for candidates interested in the Housekeeping Jobs sector. This role in Brodra offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Housekeeping Jobs is a plus.
