Job Description
More info about this Housekeeping Supervisor Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hotel Raj Towers will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hotel Raj Towers expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hotel Raj Towers does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Hotel Raj Towers expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Congress Office Road, Beside, Besant Rd, Governor Peta, Vijayawada, Andhra Pradesh 520002.
8. What are the timings of this job?
Ans. Hotel Raj Towers expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Housekeeping Supervisor position is now open for candidates interested in the Housekeeping Jobs sector. This role in Vijayawada offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Housekeeping Jobs is a plus.
