Job Description
More info about this Housekeeping Supervisor Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Trigon Services will provide a salary in the range of 16000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Trigon Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Trigon Services does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Trigon Services expects the candidate to have 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no. 0+, Pandurang krupa building, navghar road, Bhayandar East ..
8. What are the timings of this job?
Ans. Trigon Services expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Housekeeping Supervisor position is now open for candidates interested in the Housekeeping Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Housekeeping Jobs is a plus.
