Job Description
Rs. 12000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Gota
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Must Have Knowledge Of Housekeeping Field. Responsible For Supervise Housekeeping Staff Team And Allot Work To Them. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about Housekeeping Supervisor Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Express Hospitality Services Private Limited will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Express Hospitality Services Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Express Hospitality Services Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Express Hospitality Services Private Limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C-1306/7, GANESH GLORY 11, JAGATPUR ROAD, GOTA, AHMEDABAD..
8. What are the timings of this job?
Ans. Express Hospitality Services Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Housekeeping Supervisor position is now open for candidates interested in the Data Entry Jobs sector. This role in Ahmedabad offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Data Entry Jobs is a plus.
