Job Description
More info about this Housekeeping Supervisor Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hotel Ramhan will provide a salary in the range of 18000 INR to 28000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hotel Ramhan expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hotel Ramhan does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Hotel Ramhan expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A-125 Mahipalpur New Delhi India.
8. What are the timings of this job?
Ans. Hotel Ramhan expects the candidate to work for the following hours: Morning to evening shift. Send CV on WhatsApp. No freshers will be allowed. If you do not have experience in hotel industry, most likely you will be rejected
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Housekeeping Supervisor position is now open for candidates interested in the Housekeeping Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Housekeeping Jobs is a plus.
