Hr Manager
Professionals Tasked With Strategic Planning For Staffing, Conducting Interviews, And Hiring Personnel To Foster A Productive Work Atmosphere. They Consult Executives On Decisions Impacting All Management Levels, Fostering Sustainable Transformation Within Their Business Or Company.
More info about this Hr Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. NND India will provide a salary in the range of 30000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. NND India expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. NND India does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No. 130, Sector-23B, Pocket-7, Dwarka, New Delhi-783120.
8. What are the timings of this job?
Ans. NND India expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday