Job Description
More info about this Human Resource Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hrms Staffing Solutions will provide a salary in the range of 25000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hrms Staffing Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hrms Staffing Solutions expects the candidate to have the following skills: Mba in hr.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Hrms Staffing Solutions expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: #6+ MV extension fire station road Hoskote 302026.
8. What are the timings of this job?
Ans. Hrms Staffing Solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Human Resource Executive position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Bhankrota offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
