Job Description
More info about this Hydra Operator Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. S K Crane Service will provide a salary in the range of 1+000 INR to 1+000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. S K Crane Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. S K Crane Service does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. S K Crane Service expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Panjim, Goa - NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. S K Crane Service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Hydra Operator position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Vasco da Gama offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.
