Job Description
More info about this Hywa-Tipper Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Monte Carlo sub Contractor SG traders will provide a salary in the range of 20000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Monte Carlo sub Contractor SG traders expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Monte Carlo sub Contractor SG traders expects the candidate to have the following skills: Truck.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Monte Carlo sub Contractor SG traders expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Khawat no 41,khata no 51, janta school road, ganaur, sonipat haryana 508277.
8. What are the timings of this job?
Ans. Monte Carlo sub Contractor SG traders expects the candidate to work for the following hours: 08:00 am - 8:00pm | Monday to Sanday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Hywa|Tipper Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Ambala Cantt, offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
