Job Description
Indian Cook
A
Abhishek Caterers
Sanand, Gujarat
Apply on WorkIndia.in
13 hours ago
₹20T–₹22T a month
Full–time
Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. Corporate Canteen. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | North Indian, Head Chef, South Indian, Fast Food, Restaurant Experience
More info about this Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Abhishek Caterers will provide a salary in the range of 20000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Abhishek Caterers expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Abhishek Caterers expects the candidate to have the following skills: Fast food, Head chef, North indian, Restaurant experience, South indian, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Abhishek Caterers expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 40, Silver Industrial Estate, 2, Sarkhej-Bavla Rd, opp. HOF Furniture Ltd, Changodar, Gujarat 382110.
8. What are the timings of this job?
Ans. Abhishek Caterers expects the candidate to work for the following hours: 7:00 Am To 7:00 PM | 7 days
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Indian Cook position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in Sunand offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.
