Job Description
More info about this Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Dabhi Restaurant will provide a salary in the range of 10000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Dabhi Restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Dabhi Restaurant expects the candidate to have the following skills: Chinese, Fast food, Non veg, Restaurant experience, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Main road ranchi.
8. What are the timings of this job?
Ans. The Dabhi Restaurant expects the candidate to work for the following hours: 6:00 AM -+:30 PM | Monday to Sunday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Indian Cook position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in Jharkhand offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.
