Menu

Indian Cook

Location: Khargone, Madhya Pradesh

Category: Cook / Chef Jobs

Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Continental, Chinese, Tandoor | Head Chef, Coffee-Tea-Juice, Restaurant Experience

More info about this Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Gossip over muge will provide a salary in the range of 20000 INR to 21000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Gossip over muge expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Gossip over muge expects the candidate to have the following skills: Chinese, Coffee-tea-juice, Continental, Head chef, Restaurant experience, Tandoor, Veg.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Gossip over muge expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Khargon digestion Road Reliance petrol pump ke pass mein.

8. What are the timings of this job?

Ans. Gossip over muge expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website