Menu

Indian Cook

Location: Patna, Bihar

Category: Cook / Chef Jobs

Salary Range :

Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Male only

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

2+ Years of Experience

Location :

Gola Road

Working Hours :

+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info

Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about Indian Cook Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Momo King will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Momo King expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Momo King does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Momo King expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gola Road, Patna.

8. What are the timings of this job?

Ans. Momo King expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website