Job Description
Rs. 15000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Bibwewadi
Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Visualizing And Sketching Design Plans As Per Client Requirements. Sourcing Materials And Inspecting Site To Ensure Quality Of Project. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AutoCAD, V-Ray
More info about Interior Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sankalpana Associates will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sankalpana Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sankalpana Associates expects the candidate to have the following skills: Autocad, V-ray.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Sankalpana Associates expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office no - A1 anand cadominium society A near crystal wine shop swargat kartraj road appo D MART.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sankalpana Associates expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Interior Designer position is now open for candidates interested in the Architect / Interior Designer Jobs sector. This role in Pune offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Architect / Interior Designer Jobs is a plus.
