Menu

Interior Showroom Sales Executive W Wallpaper

Location: , Rajsthan

Category: Counter Sales Jobs

Show Furniture And Other Interior Decoration Items To Customers. Explain Benefits And Make Sales. Incentives Will Be Provided Based On The Sale. Furniture

More info about this Interior Showroom Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Wallpaper world will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Wallpaper world expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Wallpaper world expects the candidate to have the following skills: Furniture.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mayur one colony hiran magri sector 4.

8. What are the timings of this job?

Ans. Wallpaper world expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website