Menu

International Call Center

Location: Sahibzada Ajit Singh Nagar, Punjab

Category: BPO Jobs

Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls For Customers Outside India. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : International, Sales, Inbound, Domestic, Outbound | Marketing

More info about this International Call Center Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Justdial Pvt Ltd will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Justdial Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Justdial Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Domestic, Inbound, International, Marketing, Outbound, Sales.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Justdial Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: For More Details Call me.

8. What are the timings of this job?

Ans. Justdial Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website