Job Description
Responsible For Managing Stock, Handle Supplies, Ordering Stock, Check Receipt Make Sure Stock Is Readily Available Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | > 30 WPM Typing Speed, Advanced Excel, Basic Excel, Internet Surfing | Skills Needed : Computer, Email
More info about this Inventory Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sudarshan Enterprise will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sudarshan Enterprise expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sudarshan Enterprise expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Internet surfing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Sudarshan Enterprise expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: sudarshan enterprise
Survey no 171/5,
Near vande matram railway crossing, Gota Ahmedabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sudarshan Enterprise expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Inventory Manager position is now open for candidates interested in the BPO Jobs sector. This role in Ahmedabad offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in BPO Jobs is a plus.
