Job Description
More info about this It Technician/Network Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rm Converters Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rm Converters Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rm Converters Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Computer repair.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Rm Converters Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Attapur Pillar No : 125.
8. What are the timings of this job?
Ans. Rm Converters Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The It Technician|Network Technician position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Attapur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.
