It Technician|Network Technician
Apply on WorkIndia.in
It Technician/Network Technician
V
Vedant Synergy Pvt. Ltd.
Jaipur, Rajasthan
Apply on WorkIndia.in
23 hours ago₹8T–₹15T a monthFull–time
Installation Of Cables, Conduits, Stands And Monitors In Government Iti Smart Classrooms.
More info about this It Technician/Network Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vedant Synergy Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vedant Synergy Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vedant Synergy Pvt. Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 38, Hathroi Fort, Gobalbari, Jaipur, 302001.
8. What are the timings of this job?
Ans. Vedant Synergy Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday