Job Description
Rs. 15000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Malad East
Working Hours :
0+:30am - 6:30pm | Monday to Saturdays
Additional Info
Jewelry Cad, Autocad,Rhino.
More info about Jewelry Cad Faculty Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. M-Cat Computer Education will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. M-Cat Computer Education expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. M-Cat Computer Education does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1stfloor above miss ucake shop opp champion store near diamond market daftary road malad east Mumba.
8. What are the timings of this job?
Ans. M-Cat Computer Education expects the candidate to work for the following hours: 0+:30am - 6:30pm | Monday to Saturdays.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Jewelry Cad Faculty position is now open for candidates interested in the Education Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Education Jobs is a plus.
