Job Description
More info about this Jr. Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Wingstair Elevators Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 18000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Wingstair Elevators Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Wingstair Elevators Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Presentation, Selling.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No.07, Bhagyalakshmi Industrial Hub, Shindewadi, Pune-412205, Maharashtra, India..
8. What are the timings of this job?
Ans. Wingstair Elevators Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Jr| Sales Executive position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Pune offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
