Job Description
More info about this Junior Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lindstrom India will provide a salary in the range of 15000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lindstrom India expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lindstrom India expects the candidate to have the following skills: Articleship, Book keeping, Chartered accountant Journal entry.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Lindstrom India expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 410501 anbethan chock chakanachur pune mh.
8. What are the timings of this job?
Ans. Lindstrom India expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Junior Accountant position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Chakan offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
