Job Description
More info about this Junior Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Swastik Financial Services will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Swastik Financial Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Swastik Financial Services expects the candidate to have the following skills: Insurance, Loan, Mutual fund.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Haridevpur Tollygunge near 41 pally.
8. What are the timings of this job?
Ans. Swastik Financial Services expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Wednesday to monday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Junior Sales Executive position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Kolkata offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
