Job Description
More info about this Kids Playzone Lady Staff Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ping Pong Kids Playzone And Cafe will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ping Pong Kids Playzone And Cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ping Pong Kids Playzone And Cafe does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3rd floor, 1+0A, Maniktala Main Rd, opposite YES Bank, Scheme VI-M, Phool Bagan, Kankurgachi, Kolkat.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ping Pong Kids Playzone And Cafe expects the candidate to work for the following hours: 11am to 8pm
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Kids Playzone Lady Staff position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Kolkata offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
