Menu

Kitchen Helper

Location: Patna, Bihar

Category: Helper Jobs

Salary Range :

Rs. 8000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Male only

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

Fresher

Location :

Rajendra Nagar

Working Hours :

+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info

Help Cook In Making Food And Cut Vegetables.

More info about Kitchen Helper Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Maa Annpurna Bhojnalaya will provide a salary in the range of 8000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Maa Annpurna Bhojnalaya expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Maa Annpurna Bhojnalaya does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Rajendra Nagar Patna, India, Bihar.

8. What are the timings of this job?

Ans. Maa Annpurna Bhojnalaya expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website