Job Description
More info about this Kotak Credit Card Collection Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shyam Ji Enterprises will provide a salary in the range of 17000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shyam Ji Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shyam Ji Enterprises expects the candidate to have the following skills: Domestic, Inbound, Outbound.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: wz 508/1 metro gate nom.2 near transformer 1st floor basai darapur ramesh nagar.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shyam Ji Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Kotak Credit Card Collection position is now open for candidates interested in the Bank Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Bank Jobs is a plus.
