Job Description
More info about this Lab Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vaishnavi Diagnostics Clinical will provide a salary in the range of 5000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vaishnavi Diagnostics Clinical expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vaishnavi Diagnostics Clinical does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Door No 2-182, Bunderroad, Tumulacentre Poranki, Poranki, Vijayawada - 521137 (Opposite State Bank Of India).
8. What are the timings of this job?
Ans. Vaishnavi Diagnostics Clinical expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Lab Technician position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Devadurga offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.
