Job Description
More info about this Lab Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pulse Foundation Charitable Trust will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pulse Foundation Charitable Trust expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pulse Foundation Charitable Trust does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Pulse Foundation Charitable Trust expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: G- Pocket, 1st Cross Ave, Plot no. 04, 3rd Floor, Alpha II, Greater Noida, U.P - 201310.
8. What are the timings of this job?
Ans. Pulse Foundation Charitable Trust expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Lab Technician position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Greater Noida offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.
