Job Description
More info about this Ladies Tailor Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Anam fashion ladies tailor will provide a salary in the range of 18000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Anam fashion ladies tailor expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Anam fashion ladies tailor expects the candidate to have the following skills: Ladies.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Anam fashion ladies tailor expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: : Shangri la apartments, near Real Soda Factory Road, block-c, Miramar, Panaji, Goa 403206.
8. What are the timings of this job?
Ans. Anam fashion ladies tailor expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Ladies Tailor position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Taleigao offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
