Menu

Lift Maintenance Service Man

Location: Kolkata, West Bengal

Category: Digital Marketing Expert Jobs

Experience & Knowledge In Lift Servicing.

More info about this Lift Maintenance Service Man Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Sri Ramakrishna Elevators & Company will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Sri Ramakrishna Elevators & Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Sri Ramakrishna Elevators & Company does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kudghat near paschim anandapally club tollygunge Kolkata- 7000+.

8. What are the timings of this job?

Ans. Sri Ramakrishna Elevators & Company expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

`

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website