Job Description
More info about this Light Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bhavani Juice Centre will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bhavani Juice Centre expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bhavani Juice Centre does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot C-72, Sachivalayam Nagar, 8V Road, Near Smile 32 Dental Care, Vanasthalipuram, Hyderabad 500070..
8. What are the timings of this job?
Ans. Bhavani Juice Centre expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Light Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Vanasthalipuram offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
