Job Description
Light Driver
G
Gayatri Enterprises
Pipaliya Berkhedi, Madhya Pradesh
Apply on WorkIndia.in
11 hours ago
₹10T–₹11T a month
Full–time
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Type : Auto, Tempo
More info about this Light Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gayatri Enterprises will provide a salary in the range of 10000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gayatri Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gayatri Enterprises expects the candidate to have the following skills: Auto, Tempo.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gayatri Timber & Plywood,
Near Danish Kunj Square, Danish Kunj, Kolar, Bhopal.
8. What are the timings of this job?
Ans. Gayatri Enterprises expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 8:00pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Light driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Pipaliya Berkhedi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
