Job Description
More info about this Loan Recovery Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Continental Express will provide a salary in the range of 12000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Continental Express expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Continental Express expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Marathi.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office No.24,4th floor Bhavani Gujar Chs behind Crystal Plaza Near Miradoor Hotel Andheri Ghatkoper Link Road Chakala Andheri East.
8. What are the timings of this job?
Ans. Continental Express expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Loan Recovery position is now open for candidates interested in the BPO Jobs sector. This role in Andheri offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in BPO Jobs is a plus.
