Job Description
More info about this Management Traineee (Sales) Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bathline India Pvt.ltd will provide a salary in the range of 22000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bathline India Pvt.ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bathline India Pvt.ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Bathline India Pvt.ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: -A-232 Okhla phase 1, Next to Tata showroom. New Delhi 110020..
8. What are the timings of this job?
Ans. Bathline India Pvt.ltd expects the candidate to work for the following hours: 10.00 AM - 7.00 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Management Traineee |Sales position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in New delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
