Job Description
More info about this Marathi Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Gurukool Classes will provide a salary in the range of 5000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Gurukool Classes expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Gurukool Classes expects the candidate to have the following skills: Marathi.
6. How much experience is required for this job?
Ans. The Gurukool Classes expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No 20, Garden City Tower, Near Seven Square Academy School, Deepak Hospital Lane, Mira Road (e). Thane- 401107.
8. What are the timings of this job?
Ans. The Gurukool Classes expects the candidate to work for the following hours: 02:30 pm -
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Marathi Teacher position is now open for candidates interested in the Education Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Education Jobs is a plus.
