Job Description
More info about this Marketing Executive - Online Market... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Edutech advisors will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Edutech advisors expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Edutech advisors expects the candidate to have the following skills: Email marketing, Facebook admanager, Google adwords, Seo, Sms marketing, Social media.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Swarup square market 16 ff, edutech advisors mahavir chowk muzaffarnagar.
8. What are the timings of this job?
Ans. Edutech advisors expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Marketing Executive | Online Market position is now open for candidates interested in the Digital Marketing Expert Jobs sector. This role in Muzaffarnagar offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Digital Marketing Expert Jobs is a plus.
