Marketing Field Executive
Door To Door Filed Marketing Ka Karya Madhya Pradesh Ki Alag Alag City Me Karna He, Ek City Me 15-20 Din Survey Karna He, Candidate Ko Ek Month Me 25 Din Alag Alag City Me Tour Par Rahna Hoga. Advertising, Presentation, Selling
More info about this Marketing Field Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sigma IT Education will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sigma IT Education expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sigma IT Education expects the candidate to have the following skills: Advertising, Presentation, Selling.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: field marketing For Our Education Project for All City of Madhya Pradesh..
8. What are the timings of this job?
Ans. Sigma IT Education expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Sunday