Marriage Bureau Pvt Limited
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Wor Computer Need.
More info about this Marriage Bureau Pvt Limited Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sindhi Marriage Bureau Pvt Limited will provide a salary in the range of 10000 INR to 5+000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sindhi Marriage Bureau Pvt Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sindhi Marriage Bureau Pvt Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: RAJASTHAN JAIPUR.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sindhi Marriage Bureau Pvt Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday