Medical Lab Technician
Responsible For Assisting Physician In Treatment, Testing Samples And Providing Results. Dmlt In Diploma Candidates Required.
More info about this Medical Lab Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Srimathura Biokem Lab will provide a salary in the range of 6000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Srimathura Biokem Lab expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Srimathura Biokem Lab does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: M. R. VALLI CHETTI VALAKAM, near Siva Coffee Bar, Narayana Nagar, Salem, Tamil Nadu 636015.
8. What are the timings of this job?
Ans. Srimathura Biokem Lab expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday