Menu

Medical Lab Technician

Location: Bijnor, Uttar Pradesh

Category: Technician Jobs

Responsible For Assisting Physician In Treatment, Testing Samples And Providing Results. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Medical Lab Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Buddha Superspeciality Hospital will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Buddha Superspeciality Hospital expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Buddha Superspeciality Hospital does not expect the candidate to have any predefined skills.

6 How much experience is required for this job?

Ans. Buddha Superspeciality Hospital expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Civil Lines Bijnor.

8. What are the timings of this job?

Ans. Buddha Superspeciality Hospital expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website